Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από roller, πατινιών και ειδών γυμναστικής

Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε τις πιο συχνές ερωτήσεις για το Popeye Rollers Club. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά.

Browse F.A.Q. Topics

Έχω διαφορετική ερώτηση

 • Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση
  Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε στην Βοήθεια; Θα χαρούμε λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε, απλά στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας  ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου.

Θα πληρώσω έξοδα αποστολής;

 • Η παραγγελία μου ξεπερνάει τα -ή είναι ακριβώς ίση με- 150€
  Η παραγγελία σας πληρεί τις προϋποθέσεις για δωρέαν έξοδα αποστολής, αν βρίσκεστε εντός του νομού Ατικής, τα οποία θα καλυφθούν από την εταιρεία μας.

  Σε περίπτωση που δεν ανήκετε στο Νομό Αττικής, δείτε ακριβώς από κάτω τα έξοδα αποτολής, καθώς και πληροφορίες για την παραλαβή των προϊόντων.
 • Η παραγγελία μου δεν ξεπερνά τα 150€
  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα προστεθεί στο συνολικό υπόλοιπο και ο αριθμός των εξόδων αποστολής. Τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

  • Εντός του νομού Αττικής:         4.00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Για χερσαίους προορισμούς:   4.80€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Για νησιοτικούς προορισμούς: 5.80€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ! Σε περίπτωση που ο τόπος αποστολής της παραγγελίας σας ανήκει σε "Δυσπρόσιτη Περιοχή", δηλαδή δεν υπάρχει κατάστημα της ACS κοντά στη διεύθυνση παράδοσης, τότε η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται στο πλησιέστερο κατάστημα της courier από όπου και θα ειδοποιηθείτε για την παραλαβή! Εάν παρ'όλα αυτά επιθυμείτε η παράδοση να γίνει απευθείας στη διεύθυνσή σας (χωρίς να χρειαστεί η δική σας μετάβαση στο κατάστημα της ACS), θα υπάρξει χρέωση διαφορετική από αυτή που αναφέρεται στον παραπάνω τιμοκατάλογο.

  Για να δείτε εάν ο τόπος αποστολής της παραγγελίας σας ανήκει στις "κανονικές" ή τις "δυσπρόσιτες" περιοχές της ACS, παρακαλούμε πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της ACS. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Νομό σας και πατήστε "Αναζήτηση" για να βρείτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω

 • Μέσω PayPal ή Αντικαταβολής
  Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας, πάνω από το κουμπί Καντε Παραγγελία, μπορείτε να επιλέξτε το PayPal.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Σαν εναλλακτική λύση προβλέψαμε ως επιπλέον τρόπο πληρωμής του ηλεκτρονικού καταστήματος την πληρωμή με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό.

  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΟΧΛΑΣ
  <ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ>
  EUROBANK ΙΒΑΝ: GR42 0260 3340 0008 2020 0522 102

  Μετά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας αποστέλλετε με email στο [email protected] την τραπεζική απόδειξη πληρωμής, προσοχή στην κατάθεση πρέπει να συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής εφόσον οι αγορές σας είναι μικρότερη των 50 ευρώ .
 • Αντικαταβολή
  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ COURIER για την παράδοση των παραγγελιών σας. Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με την παράδοση της στο υπάλληλο της μεταφορικής.

Πώς μπορώ να ακυρώσω μία παραγγελία μου;

 • Ακύρωση Παραγγελίας
  Για την ακύρωση της παραγγελίας σας πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, εντός 24-ωρών από την στιγμή που εμφανιστεί στην οθόνη σας: Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

 • Για reservations/οργάνωση πάρτυ
  Στην σελίδα Επικοινωνία μπορείτε, είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεια σας και το μήνυμά σας, είτε μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο σε όποιους από τους αριθμούς που υπάρχουν στην σελίδα.
 • Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία
  Στην σελίδα Επικοινωνία μπορείτε, είτε να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεια σας, καθώς και το μήνυμά σας, είτε μπορείτε να μας πάρετε τηλέφωνο σε όποια από τους αριθμούς που υπάρχουν στην σελίδα.

Πώς μπορώ να παραγγείλω προϊόντα από το Online Κατάστημα;

 • Βήμα 1
  Περιηγηθείτε στο κατάστημα για βρείτε τα προϊόντα που σας αρέσουν. Κάθε φορά που θέλετε κάποιο πατήστε το κουμπί "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ" ή το "ΕΠΙΛΞΤΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ" για να διαμορφόσετε το προϊόν στην όψη που επιθυμείτε -μόλις ολοκληρώσετε πατήστε το "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ" για να εισάγετε το προϊόν στο ηλεκτρονικό καλάθι.
 • Βημα 2
  Κάθε φορά που γίνεται εισαγωγή προϊόντος στο καλάθι, μεταφέρεστε αυτόματα για να δείτε τα προϊόντα που περιέχει.
  • Αν θέλετε να δείτε περισσότερα προϊόντα, πατήστε στο "ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΟΡΩΝ"
  • Όταν ολοκληρώσετε, πτήστε στο "ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ"
 • Βήμα 3
  Συμπληρώνετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας, επιλέγετε το τρόπο πληρωμής και η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί.

Υποστηρίζεται Delivery;

 • Delivery φαγητού
  Υποστηρίζεται delivery, για περισσότερες πληρφορίες δείτε την σελίδα Delivery
 • Delivery προϊόντων Online Καταστήματος
  Υποστηρίζεται delivery για τα είδη που υπάρχουν στο Online Κατάστημα μας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ίδια σελίδα το: "Θα πληρώσω έξοδα αποστολής;".