Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από roller, πατινιών και ειδών γυμναστικής

Το κατάστημα «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΟΧΛΑΣ Αναψυκτήριο πατινάζ» με διακριτικό τίτλο «POPEYE roller» ασχολείται με την ψυχαγωγία των παιδιών, και των μεγάλων, έχοντας την παλαιότερη πίστα Roller στην Αθήνα και την εστίαση όπου προσφέρει εκτός από τον καφέ, Ελληνική και Ιταλική κουζίνα. Ακόμα τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τα πάρτυ τους στις εγκαταστάσεις μας και το καλοκαίρι οι φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν τον cafe τους διπλά στη θάλασσα κάτω από ομπρέλες στον οργανωμένο χώρο της πλαζ. Τέλος στο site μας προσθέσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπου θα βρείτε τα πάντα για τα πατίνια, κι όχι μόνο. Πριν κάνετε χρήση του δικτυακού μας τόπου, σας προτρέπουμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης πριν από τη δημιουργία οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για οποιαδήποτε απορία, ένσταση ή διαφωνία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενικοί όροι

Το rollerskates.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους χρήσης σύμφωνα με τις ανάγκες του καθώς επίσης έχει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες (πελάτες) για οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή.

Δημοσιευμένο υλικό

Το rollerskates.gr δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύει όσον αφορά την απεικόνιση των προϊόντων που εμφανίζονται και των αναγραφόμενων υπηρεσιών που προσφέρει.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος ανήκει στον κύριο Αθανάσιο Τσόχλα, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος της και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η αναπαραγωγή, διάθεση, μεταποίηση του δημοσιευμένου υλικού χωρίς γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη.

Ασφάλεια

Το rollerskates.gr δίνει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Για αυτό το λόγο δεν κρατάει σε καμιά φάση της πλοήγησης ή της συναλλαγής σας δεδομένα χαρακτηρισμένα ως ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Για την εγγραφή σας ως χρήστης στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζονται δύο(2) και μόνο στοιχεία. Ένα υπαρκτός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και ένας κωδικός πρόσβασης δική σας επιλογής. Με την τοποθέτηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε στοιχεία σας που είναι απαραίτητα για την αποστολή της παραγγελίας εκεί το σύστημα θα σας ρωτήσει αν τα στοιχεία αυτά θέλετε να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση.

Υπαναχώρηση/Επιστροφή προϊόντων

Το rollerskates.gr αποδέχεται την υποχρέωση επιστροφής και αλλαγής προϊόντων μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • αν απεστάλη προϊόν σε λάθος μέγεθος,
  • αν απεστάλη προϊόν σε λάθος χρώμα,
  • αν απεστάλη προϊόν με εμφανές ελάττωμα που προέρχεται από τον κατασκευαστή του προϊόντος

Όταν συντρέχει ένας από τους παραπάνω λόγους το ηλεκτρονικό κατάστημα αναλαμβάνει την αλλαγή του προϊόντος και την αποστολή εκ νέου χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά σας. Επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται δεκτές στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Δεν μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε προϊόντα επειδή επιλέξατε λάθος διάσταση κατά την παραγγελία.
  • Δεν μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε προϊόντα επειδή επιλέξατε λάθος χρώμα κατά την παραγγελία.
  • Δεν μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή σε προϊόντα επειδή ξεχάσατε να συμπεριλάβετε κάτι στις πληροφορίες που μας στείλατε

Επιστροφή χρημάτων είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε έχει εξαντληθεί αλλά λόγω δικής μας παράλειψης εξακολουθούσε να φαίνεται διαθέσιμο κατά την ώρα της παραγγελίας σας και δεν θέλετε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 2-4 εργασίμων ημερών ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Στην περίπτωση που έχετε αλλάξει γνώμη και θα θέλατε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στις επόμενες 24 ώρες από την στιγμή της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.