Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από roller, πατινιών και ειδών γυμναστικής

Το Ποπάυ Ρόλερ, υπάρχει στην Αρτέμιδα από το 1982. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, πολλά παιδιά (μικρά και μεγάλα), έμαθαν να ρολάρουν στην πίστα μας, 20 μόλις μέτρα από την παραλία…

Η αγάπη μας για την Ελληνική αλλά και για την Ιταλική κουζίνα, ήταν αρκετή για να μας δώσει την ενέργεια, να αρχίσουμε να σερβίρουμε γνήσια Ιταλική πίτσα, Special μακαρονάδες, Burgers αλλά και πολλές άλλες αλμυρές αλλά και γλυκιές λιχουδιές.

popeye food

Όταν έρχεται το καλοκαίρι ο κόσμος μας μπορεί να απολαύσει τον καφέ και το φαγητό του στην οργανωμένη με ομπρέλες παραλία, μπροστά ακριβώς από το κατάστημα, στο καλύτερο κομμάτι της παραλίας της Αρτέμιδας.

Ο χώρος μας είναι ιδανικός για οργάνωση παιδικών πάρτυ, 🎈 που θα μείνουν αξέχαστα στα παιδιά. Τα παιδιά θα φορέσουν τα roller και τον προστατευτικό εξοπλισμό και θα “ζήσουν” υπέροχες στιγμές ενέργειας, άθλησης, χορού αλλά και μοναδικής κοινωνικοποίησης.

Paidika-party

Η αγάπη μας για τα Rollers, μας οδήγησε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, το Rollerskates στο οποίο οι λάτρεις του αγαπημένου χόμπι, θα μπορούν να βρουν μεγάλη ποικιλία σε τροχοπέδιλα, παγοπέδιλα, πατίνια και φυσικά εξοπλισμό προστασίας. Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο!

Στο Ποπάυ Ρόλερ, σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!

Σας ευχαριστούμε γαι την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Τσόχλας