Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από roller, πατινιών και ειδών γυμναστικής

Popeye roller

    Το κατάστημα «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΟΧΛΑΣ Αναψυκτήριο πατινάζ» με διακριτικό τίτλο «POPEYE roller» που βρίσκετε Λ.Αρτεμιδος 215 & Αγ.Γεωργίου 2 στην Αρτέμιδα διανέμει σε όλη την Ελλάδα είδη τροχοπεδιλισμού (inline skates) καθώς και όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (προστατεύτηκα, κράνη, τσάντες ).

    Η επιχείρηση δραστηριοποιείτε στο χώρο από το 1982. Λειτουργεί εδώ και 33 συναπτά έτη και προσφέρει μια πίστα πατινιών στους μικρούς και μεγάλους fan των skate.

    Επίσης λειτουργεί cafe-μπαρ και εστιατόριο με ιταλικό και ελληνικό μενού. Το καλοκαίρι μπορούν οι φίλοι να απολαύσουν τον cafe τους διπλά στη θάλασσα κάτω από ομπρέλες στον οργανωμένο χώρο της πλαζ. Τα παιδιά απολαμβάνουν τα παιδικά party τους.

    Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας έχει προσαρμόσει μια νέα παροχή ηλεκτρονικής πώλησης προϊόντων skating, ειδών τροχοπεδιλισμού καθώς και όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), μέσω του οποίου υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει κανείς από μία μεγάλη ποικιλία ειδών και να εξυπηρετηθεί με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε.
Αθανάσιος Τσόχλας

Ο Τιμοκατάλογος μας

Οι παροχές μας

 • E-shop

  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από Roller skates, πατίνια, skateboards και είδη γυμναστικής.
 • Οργανωμένη Παραλία

  Το καλοκαίρι οι φίλοι μας απολαμβάνουν τον cafe τους διπλά στη θάλασσα κάτω από ομπρέλες στον οργανωμένο χώρο της πλαζ.
 • Πίστα Roller

  Πίστα πατινιών στους μικρούς και μεγάλους fan των skate.
 • Εστίαση

  Cafe-μπαρ και εστιατόριο με ιταλικό και ελληνικό μενού. Πατήστε εδώ για να δείτε το κατάλογό μας.